Demobilisani borac prijetio da će izvršiti samoubistvo

Izvor: Cafe.ba, 26.Nov.2015, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demobilisani borac prijetio da će izvršiti samoubistvo

Demobilisani borac takozvane Armije BiH Salih Zulfić prijetio je danas u sali Skupštine opštine /SO/ Kalesija da će izvršiti samoubistvo, držeći nož ispod vrata.

Zulfić je rekao da teško živi i da "nema šta da jede", te tražio od opštinskih vlasti da pomognu, prenose federalni mediji.

On je ubrzo odložio nož, a na mjesto događaja izašla je i kalesijska policija.

Iz Policijske uprave Kalesija naveli su da je u sali SO Kalesija došlo do narušavanja javnog reda i mira i da nemaju detaljnije informacije.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

DRŽAO NOŽ POD GRLOM Bivši vojnik pretio da će se ubiti

Izvor: Blic, 26.Nov.2015

Demobilisani borac Armije BiH Salih Zulfić pretio je danas u sali Skupštine opštine Kalesija da će izvršiti samoubistvo, držeći nož ispod vrata...Zulfić je rekao da teško živi i da "nema šta da jede", te tražio od opštinskih vlasti da pomognu, prenose federalni mediji...On je ubrzo odložio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.