Danas oblačno sa kišom

Izvor: Cafe.ba, 25.Maj.2015, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno sa kišom

- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti hladnije i oblačno vrijeme sa kišom, koja će prijepodne i tokom dana biti obilna na sjeveru, sjeverozapadu i istoku.

Tokom jutra na sjeverozapadu, sjeveru i sjeveroistoku padaće jaka i obilna kiša, u ostalim predjelima padavine će biti slabije, a na krajnjem jugu biće pretežno suvo, uz mjestimičnu i povremenu kišu.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Srpske, tokom dana svježe i oblačno vrijeme uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << slabu do umjerenu kišu, na sjeverozapadu i jaku.

Prema večeri i tokom noći prestaju padavine, osim u sjevernim predjelima gdje će i dalje biti slabe do umjerene kiše.

Manje kiše će pasti na istoku, a najmanje na jugu Hercegovine, gdje će biti i povremenih sunčanih perioda, a popodne se očekuju pljuskovi.

Vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni.

Najviša dnevna temperatura od 13 do 18, na jugu do 20, u višim krajevima 10 stepeni Celzijusovih.

Temperatura u 8.00 časova: Kupres sedam, han Pijesak osam, Gacko devet, Sokolac i Nevesinje 10, Bileća i Foča 12, Banjaluka, Prijedor, Doboj, Trebinje i Gradiška 13, Bijeljina, Zvornik, Višegrad i Stolac 14 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Sutra oblačno sa kišom i pljuskovima

Izvor: Cafe.ba, 25.Maj.2015

- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, dok će na jugu biti suvo i pretežno sunčano, saopštili su meteorolozi...Ujutro će preovladavati oblačno vrijeme sa mjestimičnom kišom, koja će biti češća na sjeveru i...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.