Živković: Nikako sa Tadićem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2014, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Nikako sa Tadićem

Predsednik Nove stranke (NS) Zoran Živković izjavio je da kao jedinog partnera u opoziciji vidi Demokratsku stranku (DS), i da sigurno ne bi sarađivao sa bivšim predsednikom Srbije Borisom Tadićem.

"Nije opozicija samo skup stranaka koje nisu na vlasti, nego treba da ima program i jasan stav da sa vlašću neće da pravi kompromise, ni javnu ni tajnu saradnju. U tom smislu vidim partnerstvo samo sa DS", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je Živković za "Večernje novosti".

Lidera Nove demokratske stranke Borisa Tadića nazvao je "osnivačem Srpske napredne stranke", koji je "priznao SNS pre Aleksandra Vučića".

"Sve protiv čega je bila DS, uspostavio je Tadić - da se na funkcije dovode omiljeni đaci iz škole, devojke iz kraja ili prijatelji s košarke i da postaju alfe i omege u društvu", kazao je Živković.

Upitan da prokomentariše optužbe da je od države nelegalno dobio novac za svoj privatni vinograd, predsednik NS je odgovorio da se ne plaši istrage, koja je po njegovim rečima već vršena mnogo puta.

"Dobio sam subvenciju 2007. godine kada je na čelu Vlade bio Vojislav Koštunica. Pa, zar bi on meni nešto dao preko veze? Tadić i njegov prateći bataljon vodili su istragu 2010. Svako ko želi neka istraži ponovo", naglasio je Živković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Živković: Sigurno ne sa Tadićem

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2014

Predsednik Nove stranke (NS) Zoran Živković izjavio je da kao jedinog partnera u opoziciji vidi Demokratsku stranku (DS) i da sigurno ne bi sarađivao sa bivšim predsednikom Srbije Borisom Tadićem..."Nije opozicija samo skup stranaka koje nisu na vlasti, nego treba da ima program i jasan stav da...

Nastavak na Radio 021...

Živković: Partnerstvo samo sa DS, sa Tadićem ne

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jul.2014

Nije opozicija samo skup stranaka koje nisu na vlasti, nego treba da ima program i jasan stav da sa vlašću neće da pravi kompromise, ni tajnu ni javnu saradnju. U tom smislu vidim partnerstvo samo sa DS, koja je uz Novu stranku jedina opozicija u Srbiji, rekao je predsednik Nove stranke Zoran Živković.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.