Vučić: Šešelj, Pajtić, Ružić...svi su oni isti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2016, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Šešelj, Pajtić, Ružić...svi su oni isti

Nema razlike između Borisa Tadića, Bojana Pajtića, Vojislava Šešelja, Sande Rašković Ivić, Novice Tončeva i Branka Ružića, izjavio je premijer i predsednik SNS Aleksandar Vučić u intervjuu za novi broj NIN-a.

Kako se navodi u izvodima koji je taj list dostavio Tanjugu, Vučić je objasnio da su svi oni isti jer je njihova jedina politika "mrzim Vučića'".

Vučić je u predizbornom intervjuu za taj nedeljnik potvrdio da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << SNS "sasvim sigurno" praviti postizbornu koaliciju i ukoliko njihova lista na republičkim izborima 24. aprila osvoji apsolutnu većinu.

"Pokušaćemo da napravimo najširi mogući blok ljudi, koji žele stabilnu i sigurnu budućnost. . . Potrebno nam je široko okupljanje naroda", istakao je on.

Lider naprednjaka nije želeo da kaže ko su mogući postizborni koalicioni partneri njegove stranke, ali je objasnio koga sve "sto posto sigurno" ne vidi kao moguće partnere.

"Ono što je sto posto sigurno to je da nikakve kompromise nećemo praviti s onima koji bi da od Srbije naprave evropskog gubavca, regionalnog i svetskog pariju, koji traže da odustanemo od evropskog puta. E, pa, neću da odustanem od evropskog puta!", kazao je Vučić.

Na pitanje da li je tu reč o SRS, DSS i Dverima, odgovorio je:

"Apsolutno, svi oni".

On je govorio i o drugim temama, navodi NIN, o oslobađajućim presudama Stanku Subotiću Canetu, Zvonku Veselinoviću i Mihalju Kertesu, o učešću predstavnika stranke Bogoljuba Karića na listi SNS, kao i o ključnim ekonomskim temama poput Železare, Telekoma i RTB Bor, gde je priznao da "nije imao snage" za reformu javnih preduzeća.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pajtić, Tadić, Šešelj, Ružić... Svi su isti, svi mrze Vučića"

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2016

Lider naprednjaka smatra da nema razlike između Borisa Tadića, Bojana Pajtića, Vojislava Šešelja, Sande Rašković Ivić, Novice Tončeva i Branka Ružića.. Kako je istakao u najnovijem intervjuu za NIN, svi su oni isti, jer se vode samo jednom politikom "mrzim Vučića"!..Vučić je u predizbornom...

Nastavak na Vesti-online.com...

VUČIĆ ZA NIN: Šeššelj, Pajtić, Ružžić...svi su oni isti

Izvor: Blic, 13.Apr.2016

Nema razlike između Borisa Tadića, Bojana Pajtića, Vojislava ŠŠšešelja, Sande Raššković Ivić, Novice Tončeva i Branka Ružžića, rekao je premijer i predsednik SNS Aleksandar Vučić u intervjuu za novi broj NIN-a...Vučić je objasnio da su svi oni isti jer je njihova jedina politika "mrzim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.