Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2016, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvođanska partija neće u koaliciju sa Tadićevom SDS

Vanparlamentarna Vojvođanska partija (VP) poručila je danas da neće ulaziti u predizbornu koaliciju sa Socijaldemokratskom strankom Borisa Tadića i da od Demokratske stranke (DS) očekuje brzu i konačnu odluku o tome na koji način i sa kim će izaći na predstojeće izbore.

Kao je predsednik VP Aleksandar Odžić ocenio u saopštenju, nakon prvog sastanka opozicionih lidera u Beogradu postal je jasno da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Boris Tadić "minira" proceš okupljanja opozicije i da "umišlja da je još predsednik DS i Srbije".

"Građani Vojvodine su jasno rekli šta misle o Borisu Tadiću rezultatima drugog kruga pokrajinskih i predsedničkih izbora 2012. godine, pa je to dovoljno se donesu zaključci kako treba nastupiti na predstojećim", dodao je Odžić.

Dodaje se da će Vojvođanska partija, ukoliko konkretni predlozi o budućem nastupu na izborima ne stignu što pre, pristupiti formiranju "vojvođanskog opozicionog bloka" manjinskih stranaka, udruženja i pojedinaca, sa kojima će zajednički nastupiti na predstojećim izborima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.