Ulazak Tadića u Vladu horor koji Srbija ne zaslužu

Izvor: Akter, 28.Maj.2015, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulazak Tadića u Vladu horor koji Srbija ne zaslužu

Ministar spoljnih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da bi ulazak bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića u Vladu bio "horor", a da će SPS ostati na vlasti ako tako odluče njeni koalicioni partneri

"Sve je moguće. Ipak, smatram da Srbija ne zaslužuje takav horor", rekao je Dačić za "Večernje novosti" od petka, upitan da prokomentariše to što se >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Tadić pominje kao njegov naslednik na mestu ministra.

Na pitanje o glasinama da mu je mesto u vladi obezbeđeno zato što je "ruski čovek" i zato što je na čelu OEBS-a, ministar je odgovorio da ne obraća pažnju na to.

"To čiji ste čovek ništa ne znači, ako vas građani ne podrže na izborima. A u OEBS-u funkcija nije pripala meni lično, već Srbiji", istakao je.

;On je dodao da nije pristalica vanrednih izbora i da ne vidi da su oni potrebni u ovom trenutku, jer ne zna šta bi promenili.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.