U MINUSU: Partije ostale dužne za kampanju 468 miliona dinara!

Izvor: Kurir, 08.Nov.2014, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U MINUSU: Partije ostale dužne za kampanju 468 miliona dinara!

BEOGRAD - Stranke i koalicije koje su učestvovale na poslednjim parlamentarnim izborima ostale su dužne za kampanju 468 miliona dinara, pokazuju podaci Agencije za borbu protiv korupcije.

Stranke su imale su na raspolaganju oko 1,6 milijardi dinara a kampanja ih je koštala više od dve milijarde.

Analizom izveštaja o prihodima i rashodima koje su izborne liste slale po završetku glasanja, Agencija je ustanovila da je u čak osam od 17 izveštaja upisan manjak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Najveći manjak je zabeležila LDP - 143,3 miliona dinara, sledi savez oko stranke Borisa Tadića - 108,4 miliona, a treći je URS sa 80,9 miliona, dok je SPS-PUPS-JS na četvrtom mestu sa manjkom od 63 miliona dinara.

DS S ima manjak od 42,8 miliona, a DS 29,4 miliona dinara.

U plusu su SVM kome je posle kampanje ostalo 10,5 miliona dinara, SNS sa dva miliona dinara i radikali (oko 260.000 dinara), piše list.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.