Tadiću žao što pre izbora nije formirao koaliciju sa DS-om

Izvor: RTS, 05.Maj.2016, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadiću žao što pre izbora nije formirao koaliciju sa DS-om

Predsednik SDS-a Boris Tadić izjavio je da će razgovarati o zajedničkom nastupu na ponovljenim izborima u Beloj Palanci i Nišu sa predsednikom DS-a Bojanom Pajtićem.
"Žao mi je što nismo formirali koaliciju sa DS-om pred izbore, mislim da bi naš ukupan rezultat nesumnjivo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bio neuporedivo bolji", rekao je Tadić novinarima.
"Hoću da vodimo pregovore kako ćemo objediniti naše političke opcije, videćemo kakva će forma biti na kraju, ja sam potpuno otvoren za različite mogućnosti u pregovaračkom procesu, ali odbijam sve primedbe da se radi o borbi sujete", rekao je Tadić.
Ponovio je da SDS neće ući u vladu sa SNS-om, ni republičku, ni pokrajinsku, te da veruje da ni LSV neće učestvovati u tim razgovorima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.