Tadićevom bivšem savetniku ukrali kasetofon iz automobila

Izvor: Blic, 23.Apr.2014, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadićevom bivšem savetniku ukrali kasetofon iz automobila

Nebojša Krstić, nekadašnji savetnik bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića požalio se na Tviteru da mu je neko pre tri večeri ukrao kasetofon iz automobila.

- Ovaj što mi je noćas ukrao radio iz kola verovatno nije ni na kakvom spisku i njegov patriotizam niko ne dovodi u pitanje - napisao je Krstić na ovoj društvenoj mreži. Krstić nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iznosio detalje kada mu se i kako dogodila ova neprijatnost. Na pitanje “Blica” da nam kaže nešto više o svemu i gde se nalazio automobil kada je obijen, nije želeo da odgovori.

- Ne bih to komentarisao - napisao nam je kratko Krstić, gde do na Tviteru, u direktnoj poruci koju smo mu poslali. Nismo uspeli da saznamo ni da li je bivši Tadićev savetnik slučaj prijavio policiji ili samo pratiocima na popularnoj društvenoj mreži.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.