Tadić sinoć bio u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 16.Sep.2014, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić sinoć bio u Leskovcu

LESKOVAC- Lider Nove demokratske stranke (NDS) Boris Tadić održao je sinoć u Leskovcu sastanak sa aktivistima iz tri okruga, uoči predstojeće stranačke izborne skupštine, najavljene za 5. oktobar 2014. godine u Beogradu.

Na skupu je bilo reči o budećem uređenju stranke i o neposrednim izborima.

Sastanak je održan u sali Skupštine Leskovca i njemu je prisustvalo oko 200 članova iz Jablaničkog, Topličkog i Pčinjskog okruga.

(Kraj( mil
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Nova godina

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Tadić sinoć bio u Leskovcu

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Sep.2014

Lider Nove demokratske stranke (NDS) Boris Tadić održao je sinoć u Leskovcu sastanak sa aktivistima iz tri okruga, uoči predstojeće stranačke izborne skupštine, najavljene za 5. oktobar 2014. godine u Beogradu...Na skupu je bilo reči o budećem uređenju stranke i o neposrednim izborima...Sastanak...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.