Tadić otkazao konferenciju, došle samo dve novinarke

Izvor: B92, 15.Jun.2017, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić otkazao konferenciju, došle samo dve novinarke

Beograd -- Lider SDS Boris Tadić otkazao je zakazanu konferenciju za novinare nezadovoljan zbog malog interesovanja novinara za njegovo obraćanje.

Tadić je konferenciju uoči njenog početka otkazao i zbog toga što nije bilo nijedne kamere.

Na zakazanoj konferenciji za novinare, na koju su došle dve novinarke, Tadić se nije ni pojavio, a portparol SDS Konstantin Samofalov rekao je da je Tadić otkazao obraćanje, budući da se "niko od novinara nije pojavio, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izuzev predstavnika dve agencije, bez kamera".

Samofalov kaže da je neverovatno da dan nakon objavljivanja fotografija na kojima se "građani i novinari razvlače kao ovce po ulicama Beograda na Vučićevoj inauguraciji, nijedan novinar ne dođe na konferenciju za novinare jedne parlamentrane opozicione stranke" navodeći da time mediji implicitno podržavaju postupke aktuelne vlasti.

Naveo je da je planirano da tema današnje Tadićeve konferencije za novinare bude "nasilje koje sprovodi Vučićeva vlast".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tadić otkazao konferenciju, došlo dvoje novinara bez kamera

Izvor: N1 televizija, 15.Jun.2017

Lider Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić otkazao je konferenciju za novinare jer se nije pojavio dovoljan broj novinara. Na konferenciji su se pojavili novinari Bete i Tanjuga kojima se obratio portparol stranke Konstantin Samofalov..."Tema konferencije trebala je da bude sveprisutno nasilje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.