Tadić: Pajtićev korak unazad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2014, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Pajtićev korak unazad

Nekadašnji lider Demokratske stranke Boris Tadić, povodom izjave aktuelnog lidera demokrata Bojana Pajtića, da Evropska unija ima opciju, i to srpsku Srbiju, izjavio je da je DS napustila svoju izvornu misiju i da je dovođenje u pitanje jasne opredeljenosti za EU, bilo koje stranke, korak unazad za Srbiju.

"Razvodnjavanje” čvrste i nedvosmislene opredeljenosti za EU je samo još jedan od dokaz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << toga, kaže Tadić. Dovođenje u pitanje jasne opredeljenosti za EU od strane bilo koje stranke je korak unazad za Srbiju.

"Pogotovo ukoliko to čini stranka koja je rodonačelnik evropske politike u Srbiji i zagovaranja članstva u EU kao spoljnopolitičke opcije bez realne alternative", rekao je Tadić Blicu.

On je ocenio da, dok god postoji EU svako udaljavanje od evropske politike ili zastoj u procesu integracija znači nazadovanje Srbije.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tadić: Pajtićev zaokret je korak nazad

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2014

Posle dugogodišnjeg stava da Evropa nema alternativu, u politici Demokratske stranke doći će do zaokreta. Lider te stranke Bojan Pajtić najavljuje novi pristup - da Evropska unija ima opciju, i to srpsku Srbiju. ..DS napustila izvornu misiju: Boris Tadić..Komentarišući ovaj zaokret, nekadašnji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.