Tadić Kolarovu - ovo je za tebe! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Mar.2017, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić Kolarovu - ovo je za tebe! (VIDEO)

Pogodak sa bele tačke vratio Orlove u igru

Reprezentacija Srbije izjednačila je u najboljem mogućem trenutku na stadionu Boris Paičadze i to golom Dušana Tadića iz jedanaesterca u 45. minutu.

Sjajni vezista je tako učestvovao u 11 uzastopnom golu Orlova, a ponovo mu je u tome pomogao sjajni Filip Kostić koji je iznudio prekršaj za najstrožu kaznu.

Ipak, Tadić je ovaj pogodak namenio Aleksandru Koloravu, koji je pogrešio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kod vodećeg gola Gruzije, i tako želeo da mu podigne samopouzdanje pred drugo poluvreme.



(FOTO: Screen shot)
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKO JE POČELO…: Tadić kreirao, Kostić iznudio, Tadić realizovao penal, Gruzija – Srbija 1:1 (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Mar.2017

Nije uspevala reprezentacija Srbije da se tokom većeg dela prvog poluvremena nađe u izglednoj šansi, pa se činilo da će Gruzija na odmor sa prednošću iz šestog minuta meča.. Ipak, bio je dovoljan jedan trenutak inspiracije Dušana Tadića, koji je sjajno uposlio Filipa Kostića. Na njega je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.