Šta Tadić priča? Šta je to, zona sumraka?

Izvor: BKTV News, 24.Jul.2017, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šta Tadić priča? Šta je to, zona sumraka?"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neke stvari i izjave kao da su iz "zone sumraka", kao što je ona da Boris Tadić, koji je napravio ugovor sa Fijatom, traži da se počnu pregovori sa njima da bi se omogućilo da taj ugovor može da se objavi.

Vučić je rekao da je "Tadić bio najsmesniji" kada je rekao da se Ugovor sa Fijatom objavi, a onda to korigovao tražeći da se počnu pregvoori o >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << tome da se objavi.

"Ako pitanje Kosova ne rešimo, naša deca će opet da se biju!"

On je za TV Pink objasnio da je objavljivanje ugovora raskidna klauzula koju je upravo Tadić dogovorio, te da je njena suština da ugovor ne može da se objavi i da ostane tajna.

"O čemu se tu radi, šta Tadić priča, šta je to? Zona sumraka?", reagovao je Vučić.

Predsednik Srbije je naznačio da su sada za sve krivi naprednjaci, a "ni luk jeli ni luk mirisali", a Tadić koji je sklopio taj ugovor sada im drži predavanja.

Vučić večeras otkrio: Evo kada će biti održani beogradski izbori!

"To je toliko smešno da nemam reči" kazao je Vucicć i dodao da je "žuta vlast" recimo prodala Gošu, uništila fabriku, investitor ne ispunjava obaveze, a isti ti kažu da su krivi oni koji su sada na vlasti.

FOTO: Tanjug

"Nisam ja pravio te ugovore, pobogu...Napravili žuti, koji nas danas napadaju", dodao je.

Kako je rekao, greške se mogu praviti, ali ne može se biti licemeran pa kriviti drugoga za svoje greške.

On je izrazio nadu da će sve oko Fijata biti i rešeno na dogovoren način i zahvalio se premijerki Ani Brnabić na angažovanju, kao i ministru privrede Goranu Kneževiću ali i poljoprivrede Branislavu Nedimoviću na onome što je učinio kada je reč o problemu sa mnalinarima.

"Dogovorili se kriminalci kako da se opljačka Srbija, a da svi ćute"; "Vi ste RTS, javni servis - kako vas nije sramota?"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da sutra rano ujutro putuje u posetu Italiji, jednoj od najvažnijih zemalja za nas.

On je, gostujući na televiziji Pink, rekao da će sa predsednikom i premijerom Italije, Serđom Matarelom i Paolom Ðentilonijem, razgovarati o bilateralnim odnosima, evrospkom putu Srbije i regionalnim problemima.

Podsetio je da je Italija, pored Nemačke, najveći investitor u Srbiji i jedna od najvažnijih zemalja za nas.

Kazao je da putuje u posetu na poziv predsednika i premijera Italije, i da će imati i doručak sa predstavnicima grupe „Kremonini“.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Vučić: Smešno, nemam reči, o Fijatu "zona sumraka"

Izvor: B92, 25.Jul.2017, 08:40

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neke stvari i izjave kao da su iz "zone sumraka", kao što je ona Borisa Tadića o Fijatu...Kako je rekao, Tadić, koji je napravio ugovor sa Fijatom, traži da se počnu pregovori sa njima da bi se omogućilo da taj ugovor može da se objavi...Vučić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.