SDS: Vlast se hvali rezultatima prethodnih vlada

Izvor: Blic, 28.Feb.2015, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDS: Vlast se hvali rezultatima prethodnih vlada

Socijaldemokratska stranka (SDS) ocenila je danas da nijedna investicija ili projekat najavljen nakon izbora 2012. godine nije ostvaren i pozvala aktuelnu vlast u Srbiji da prestane da "obmanjuje građane" hvaleći se rezultatima ili projektima pokrenutim u vreme dok je predsednik Srbije bio Boris Tadić.

"Apsurdno je da se ova vlast hvali rezultatima prethodne, a da je istovremeno sve vreme napada i optužuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za sopstvene greške i da je odgovor na svako pitanje, i tri godine nakon promene vlasti, da je 'Tadić kriv za sve'", navodi se u saopštenju stranke na čijem je čelu Boris Tadić.

Kao primer za takvo ponašanje vlasti, SDS je navela pominjanje dolaska u Srbiju kompanija Svarovski, Boš ili Simens i dovršetka izgradnja Koridora 10, kao projekta aktuelne Vlade.

"U tom kontekstu je besmisleno medijsko samohvalisanje (ministarke) Zorane Mihajlović, jer će autoput biti izgrađen na osnovu ranijih sporazuma i bez njenih, isključivo marketinških obilazaka radova uz prisustvo kamera", navodi se u saopštenju.

SDS dodaje da, uprkos medijskim slikama, aktuelna vlast nema sopstvene

rezultate i projekte, a Srbija se suočava s dramatičnim padom priliva stranih investicija.

"Obmanjivanje građana medijskim prikazima tuđih rezultata kao svojih, pre ili kasnije, zameniće slika realnosti građana Srbije koji iz dana u dan žive sve lošije, jer medijska slika može uticati na porast popularnosti odredjenih političara, ali ne i na porast životnog standarda građana", ocenila je SDS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SDS: Vlast se hvali rezultatima prethodnih vlada

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Feb.2015

Socijaldemokratska stranka (SDS)ocenila je danas da nijedna investicija ili projekat najavljen nakon izbora 2012. godine nije ostvaren i pozvala aktuelnuvlast u Srbiji da prestane da "obmanjuje građane" hvaleći se rezultatima ili projektima pokrenutim u vreme dok je predsednik Srbije bio Boris Tadić..."Apsurdno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

DS: Radna mesta samo za aktiviste vladajuće većine

Izvor: RTS, 01.Mar.2015, 14:08

Gradski odbor Demokratske stranke u Novom Sadu saopštio je da su za dve i po godine sadašnje gradske vlasti, radna mesta u gradu dobili samo istaknuti aktivisti stranaka koje čine vladajuću većinu u Skupštini grada. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.