Pokret socijalista: Nije dobro da se Tadić predstavlja kao levičar

Izvor: Blic, 01.Feb.2015, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret socijalista: Nije dobro da se Tadić predstavlja kao levičar

Pokret socijalista smatra da ni za Srbiju, ni za levicu nije dobro kada se lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić predstavlja kao levičar.

- U prošlom filmu Tadić je bio liberalni tumač krize kao razvojne šanse Srbije u ovom filmu odlučio je da bude levičar i sudija koji određuje ko je levica, a ko nije. Doviđenja u sledećem filmu - navedeno je u saopštenju Pokreta socijalista koji ocenjuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je opasno i zbog Srbije i zbog levice kada se Tadić predstavlja kao levičar.

Iz te strenke navode da ''Srbija ne sme da zaboravi da je Tadić bio predsednik države u kojoj su o koalicijama i sastavima vlada odlučivali tajkuni, u kojoj su se sprovodile pljačkaške privatizacije''.

'- U vreme Tadića bez posla je ostalo 400 000 ljudi, stvorena su velika pojedinačna bogatstva i masovna beda. U vreme Tadića prodato je sve što je vredelo, ali nije stvoreno ništa što vredi - tvrde iz Pokreta socijalista.

Iz te stranke smatraju i da je u vreme bivšeg predsednika Srbije ''predsednik vlade bio samo poslušni izvršilac politike predsednika DS''.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.