Pajtić sazreo da bude lider DS-a

Izvor: B92, 19.Sep.2012, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pajtić sazreo da bude lider DS-a"

Novi Sad -- Funkcioner Demokratske stranke Oliver Dulić ocenio je da je potpredsednik te stranke i predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić sazreo da bude predsednik DS.

Dulić je za televiziju Vojvodine rekao da bi voleo da se Pajtić kandiduje dodavši da je na njemu da to i odluči.

"Za dva kandidata koji danas figuriraju (Boris Tadić i Dragan Đilas) imam ogromno poštovanje i veliko prijateljstvo, ali možda će biti još neko od kandidata", rekao je on. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Dulić je naveo i da bi voleo kada bi se još neko iz Vojvodine kandidovao za predsednika DS ocenivši da "bi to unelo neophodnu dinamiku, a mislim i da bi to možda bilo rešenje svih ovih problema koji čekaju DS".

Upitan da li misli na Pajtića, Dulić je odgovorio potvrdno, precizirajući da misli da je Pajtić - "sazreo da bude dobar predsednik (DS)", dodavši da o toj kandidaturi Pajtić treba sam da odluči.

"Naravno mislim da bi i Tadić bio izuzetan i Đilas, ali mislim da je izlaz iz situacije u kojoj se mi (DS) nalazimo - suočavamo se sa teškom kampanjom od koje će stranka imati ogromne štete - mislim da bi to (kandidovanje Pajtića) bio najbolji mogući izlaz ", rekao je on.

Dulić je naveo i da će se, ukoliko se Pajtić ne kandiduje, opredeliliti za jednog od kandidata za predsednika naglasivši da se on lično neće kandidovati ni za jednu stranačku funkciju i da će se posvetiti svojoj struci i porodici.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dulić: Pajtić sazreo da bude predsednik DS

Izvor: S media, 19.Sep.2012

Funkcioner Demokratske stranke Oliver Dulić ocenio je da je potpredsednik te stranke i predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić sazreo da bude predsednik DS...Dulić je za televiziju Vojvodine rekao da bi voleo da se Pajtić kandiduje dodavši da je na njemu da to i odluči..."Za dva kandidata koji...

Nastavak na S media...

Dulić kandiduje Pajtića za predsednika

Izvor: Mondo, 19.Sep.2012

Funkcioner Demokratske stranke Oliver Dulić ocenio je danas da je potpredsednik te stranke i predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić sazreo da bude predsednik DS...Dulić je za televizju Vojvodine rekao da bi voleo da se Pajtić kandiduje dodavši da je na njemu da to i odluči..."Za dva kandidata...

Nastavak na Mondo...

Pajtić: Neću biti kandidat za predsednika DS

Izvor: Kurir, 20.Sep.2012, 15:39

Podržaće onog kandidata za kojeg se opredeli vojvođanska organizacija te stranke..NOVI SAD - Predsednik Vlade Vojvodine i potpredsednik DS Bojan Pajtić izjavio je danas da se neće kandidovati za predsednika DS na predstojećoj izbornoj skupštini i dodao da će podržati onog kandidata za kojeg...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.