Oglasio se Tadić: Gašić na čelu BIA skandal

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2017, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Tadić: Gašić na čelu BIA skandal

Predsednik SDS Boris Tadić kritikovao je najavu premijera Aleksandara Vučića da će bivši ministar odbrane Bratislav Gašić biti novi direktor BIA.

Tadić je izjavio da je to još jedan skandal aktuelne vlasti.

U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Tadić navodi da Gašić nema kvalifikacije i znanja za taj izuzetno složen državni posao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Za Tadića Gašić je, kako navodi, upamćen kao ministar odgovoran za pad helikoptera u kom je život izgubilo sedmoro ljudi, te čovek koji je uputio uvredu ženama.

Navodi i da je taj predlog "slika i prilika Vučićeve vlasti".

Tadić, inače, bivši predsedniik Srbije i bivši lider demokrata, smatra da je za to krivac Vučić i njegovo, kako navodi, poimanje upravljanja državom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.