Lokalni američki list Borisa Tadića predstavio kao predsednika Bosne

Izvor: Radio 021, 01.Dec.2015, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalni američki list Borisa Tadića predstavio kao predsednika Bosne

List "The Oxford Eagle" iz okruga Lafajet u Saveznoj državi Misisipi, napravio je zanimljivu grešku kada je bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića predstavio kao predsednika Bosne.

Tekst je objavljen 29. novembra ove godine, a potpisnik redova se priseća da je "Boris Tadić, predsednik Bosne, držao govor u kojem je kazao da će njegova administracija privesti pravdi sve one koji su počinili zločine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tokom balkanskih konflikata".

Autor teksta, Vil Norton, dekan i profesor Univerziteta u Misisipiju, odseka za novinarstvo, donosi svoje utiske iz posete Beogradu, prestonici Srbije, ali i Sarajevu u istom razdoblju od pre nekoliko godina.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.