Dejanović: Još nepoznat datum izbora za predsednika

Izvor: Politika, 08.Mar.2012, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejanović: Još nepoznat datum izbora za predsednika

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je danas da predsednik Srbije Boris Tadić još nije odlučio kada će biti održani predsednički izbori.

"Ako me pitate da li znam nešto novo oko predsedničkih izbora u odnosu na juče, odgovor je da ne znam. Predsednik Tadić još nije odlučio o tome”, rekla je Đukić-Dejanović novinarima u hotelu „Hajat”, upitana da li je doneta odluka da predsednički >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << izbori budu održani istovremeno sa lokalnim i parlamentarnim.

Rok za raspisivanje parlamentarnih, pokrajniskih i lokalnih izbora je 13. mart, budući da tada ističe 90 dana do prestanka mandata skupštine Srbije, što je po zakonu rok za raspisivanje izbora.

objavljeno: 08.03.2012
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Predsednički izbori

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.