DS neće Tadića za šefa države

Izvor: Večernje novosti, 10.Sep.2016, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS neće Tadića za šefa države

Ukoliko Dragan Šutanovac pobedi na izborima za lidera demokrata, ova stranka sigurno ne bi podržala kandidaturu prvog čoveka SDS Borisa Tadića za šefa države UKOLIKO Dragan Šutanovac pobedi na izborima za lidera demokrata, ova stranka sigurno ne bi podržala kandidaturu prvog čoveka SDS Borisa Tadića za šefa države. Ovo obećanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Šutanovac je dao na prvoj debati četvorice kandidata za predsednika DS, održanoj u sali novobeogradske opštine u četvrtak uveče, što je propraćeno snažnim aplauzom prisutnih. Šutanovac, koji nema ništa protiv vraćanja Tadića i Čedomira Jovanovića u tabor DS, protivi se ideji da njihov povratak bude u sklopu nekakvih dogovora o trci za šefa države. On se zalaže za detaljnu analizu unutar tabora demokrata i sa ostalim strankama demokratske orijentacije, pre nego što se izađe sa kandidatom. Ovakav stav, manje-više, zastupaju još dvojica kandidata za lidera DS, Srboljub Antić i Zoran Lutovac, dok se aktuelni predsednik demokrata Bojan Pajtić nije precizno izjasnio.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Šutanovac neće podržati Tadića na predsedničkim izborima

Izvor: B92, 10.Sep.2016

Kandidat za predsednika DS Dragan Šutanovac rekao je da neće podržati kandidaturu Borisa Tadića za predsednika Srbije, ako pobedi na stranačkim izborima...Kako prenose Večernje novosti, on je to rekao na prvoj debati četvorice kandidata za predsednika DS, a njegove reči su “propraćene aplauzima“...Šutanovac,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.