Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Okt.2016, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic: Jeremić se tajno susreo sa Tadićem i Nikolićem

Predsednik CIRSD i nekadašnji šef diplomatije Vuk Jeremić u jednom danu odvojeno sastao se sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem i liderom SDS Borisom Tadićem, prenosi "Blic".

Prema saznanjima tog lista, Jeremić se sa aktuelnim i bivšim predsednikom Srbije sastao u ponedeljak.

"Jeremić je pre podne došao na Andrićev venac, gde je sa Nikolićem razgovarao nešto kraće od sat >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vremena. Pričali su o trci za generalnog sekretara, a prvi čovek CIRSD-a zahvalio se predsedniku na podršci koju je od njega dobijao tokom glasanja. Dotakli su se i predsedičkih izbora", navodi izvor "Blica".

Sagovornik lista kaže i da Jeremić nije predsedniku poverio hoće li mu eventualno, ukoliko se ponovo kandiduje, biti protivkandidat.

Sastanak sa Tadićem upriličen je u prostorijama CIRSD-a istog dana, samo predveče.

Kako "Blic" prenosi, ovo je drugi put za kratko vreme da su se nekadašnji predsednik Srbije i DS i njegov učenik sreli.

"U Njujorku je nedelju dana, pred sam izbor za generalnog sekretara bila održana konferencija na kojoj su obojica bili predavači. Videli su se nakratko", kaže drugi izvor "Blica".

Na prekjučerašnjem sastanku Jeremić i Tadić su pričali o svemu jer su sada okolnosti drugačije, a susret je trajao duže od sata, prenosi list i dodaje da su se dotakli su se nekih ličnih tema, ali i predsedničkih izbora.

"Tadić je poručio da nema nameru da se kandiduje, a zanimalo ga je da li Jeremić ima takvu ambiciju. Ovaj je rekao da razmišlja, da će pričati sa različitim ljudima iz politike, ali i nekih drugih sfera društvenog života i nakon što vidi kakvo je raspoloženje i kakvu bi podršku imao, odlučiće", navodi sagovornik "Blica".
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SAZNAJEMO Jeremić se u istom danu tajno susreo sa Tadićem i Nikolićem

Izvor: Blic, 26.Okt.2016

Predsednik CIRSD i nekadašnji šef diplomatije Vuk Jeremić u jednom danu sastao se sa Tomislavom Nikolićem i Borisom Tadićem, saznaje "Blic"...Prema našim saznanjima, Jeremić se sa aktuelnim i bivšim predsednikom Srbije sastao u ponedeljak...- Jeremić je pre podne došao na Andrićev venac, gde...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.