Zbog sanacije kvara, deo Bora bez vode

Izvor: Bor030.net, 28.Mar.2016, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog sanacije kvara, deo Bora bez vode

Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži, deo Bora ostaće danas bez vode.

Iz JKP “Vodovod” Bor obavestili su da će potrošači biti bez vode u ponedeljak, 28. marta 2016. godine, u periodu od 09:00 do 15:00 časova zbog sanacije kvara na instalaciji vodovodne mreže.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, građani koji žive u ulici Vladimira Nazora u Boru u tom periodu neće imati distribuciju zdrave pijaće vode.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spremite zalihe: Praška ulica sutra bez vode

Izvor: Blic, 28.Mar.2016

Potrošači u Praškoj ulici sutra će biti bez vode od 8 do 18 sati zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Čukarici...Kako je najavljeno, za najnužnije potrebe obezbeđena je auto-cisterna sa vodom za piće...Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru Javnog komunalnog preduzeća...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.