Vučić: Ministri mogu na odmore, ali na dva sata od Beograda!

Izvor: Press, 30.Jul.2014, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ministri mogu na odmore, ali na dva sata od Beograda!

- Vučić je svima rekao: “Idite, odmorite se, ali nemojte mnogo daleko, pazite da možete da se vratite za najviše dva sata ako zakažemo hitnu sednicu Vlade” – navodi izvor Informera iz kabineta predsednika Vlade.
Sam premijer je već najavio da će ići na odmor na Borsko jezero, jer veruje da je letovanje u sopstvenoj zemlji sastavni deo “ekonomskog patriotizma”.

 
Vučić je i od svojih saradnika tražio da novac koji su namenili za odmor troše u Srbiji i tako pruže primer građanima.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vučić: Ministri, možete na odmor, ali na dva sata od Beograda!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jul.2014

Vučić je svima rekao: "Idite, odmorite se, ali nemojte mnogo daleko, pazite da možete da se vratite za najviše dva sata ako zakažemo hitnu sednicu Vlade". Premijer je najavio da će ići na odmor na Borsko jezero, jer veruje da je letovanje u sopstvenoj zemlji sastavni deo "ekonomskog patriotizma"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.