Video: Krenula štafeta za PreCednika sa istoka Srbije

Izvor: MC Bor, 28.Mar.2017, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video: Krenula štafeta za PreCednika sa istoka Srbije

Bor, Negotin, Mladenovac 28.03.2017.

Skiptar cara Lazara je krenuo iz Bora, kroz više gradova do Mladenovca, Luki Maksimovicu alias Ljubiša Pretačević Beli.
 
Skiptar cara Lazara zasvetleo u Lazarevoj pećini kao znak da je stigao odabrani. Skiptar je iz Bora krenuo da kroz više gradova da stigne >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << do Luke Maksimovića u Mladenovac.
 

Štafetu-skiptar su u Negotinu, na trgu kod spomenika Hajduk Veljku, dočekali gradjani i aktivisti Predsedničkog kandidata Luke Maksimovića.


Share

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

Štafeta za Preletačevića krenula iz Vlasotinca, prošla kroz Niš i Aleksinac

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2017, 16:56

Sa juga Srbije, iz Vlasotinca, put Mladenovca krenula je štafeta za predsedničkog kandidata Luku Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli, sa simboličnim poklonima među kojima je i venac belog luka. Pristalice i simpatizeri mladića iz Mladenovca, prenose štafetu do njegovog...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.