Veliki požar u Zlotu, izgorela tri domaćinstva

Izvor: Bor030.net, 08.Avg.2015, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki požar u Zlotu, izgorela tri domaćinstva

U najvećem borskom selu Zlot izbio je veliki požar koji je zahvatio tri domaćinstva i oko tri hektara poljiprivrednog zemljišta, javlja Televizija Bor.

Domaćinstva porodica Petrović i Milanović koja se nalaze u zaseoku Kobila izgorela su u požaru koji je tokom dana izbio usled varničenja provodnika na niskonaponskoj mreži.

Članovi ovih porodica zadobili su opekotine pokušavajući da spasu svoju imovinu. Vatra se zbog vetra brzo širila pa je stihija >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << zahvatila štale i kuće pre dolaska vatrogasno-spasilačke jedinice iz Bora.

Izgorele su životinje, stočna hrana i poljoprivredne mašine.

Gordana Petković koja je pretrpela veliku štetu u izjavi za Televiziju Bor izjavila je da je apelovala na nadležne da saniraju dotrajale bandere zbog kojih se provodnici dodiriju i varniče, ali da po tom pitanju niko nije preduzeo.

(RTV Bor / Bor030)
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.