Veliki godišnji koncert KUD-a “Novo Selište” [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 27.Jun.2015, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki godišnji koncert KUD-a “Novo Selište” [NAJAVA]

Kulturno-umetničko društvo MZ “Novo Selište” iz Bora u saradnji sa KUD-om “Folkloristi” iz Krve Palanke u Makedoniji, održaće večeras od 19 sati na platou Doma kulture u Boru veliki godišnji koncert gde će ova dva ansambla prikazati splet igara iz ovih dveju zemalja.

Priliku da borskoj publici pokažu napredak i nove igre, članovi ansambla kulturno-umetničkog društva Mesne zajednice “Novo selište” imaće na velikom godišnjem koncertu koji je zakazan za >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << večeras od 19 sati.

Koncert, koji se već tradicionalno održava svake godine, juna meseca, uveličaće specijalni gosti i prijatelji iz Makedonije, i to kulturno-umetničko društvo “Folkloristi” sa sedištem u Krivoj palanci. Makedonski ansambl, inače, već tradicionalno svake godine gost je na svečanom godišnjem koncertu KUD-a MZ “Novo Selište”, što je odraz velikog prijateljstva ova dva kulturno-umetnička društva.

Organizator koncerta ovogodišnjeg koncerta je Savet MZ “Novo Selište”.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

KUD „Novo selište“ – veliki godišnji koncert

Izvor: MC Bor, 27.Jun.2015

Bor 27.06.2015. Autor: S. Filipović. Sve ljubitelje narodnih igara večeras od 19 časova,KUD „Novo selište“ iz Bora sa gostima iz Krve Palanke u Makedoniji, Kud „Folkloristi“, održaće veliki godišnji koncert. Na ovom svečanom i tradicionalnom koncertu svi prisutni će moći uživati u...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.