Uz zvuke “Pilota” proslavljen Dan opštine Bor [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 06.Okt.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz zvuke “Pilota” proslavljen Dan opštine Bor [FOTO]

Povodom obeležavanja 3. oktobra, Dana opštine Bor u amfiteatru Doma kulture upriličen je koncert popularne pop grupe “Piloti”. Borani su nepuna tri sata uživali u poznatim zvucima popularnih pesama “Pilota” i na taj način proslavili ovaj, za naš grad, bitan datum. 

Pevač i frontmen Zoran Kiki Lesendrić osnovao je grupu “Piloti” 1980. godine, a već sredinom osamdesetih godina bili su na vrhuncu popularnosti i postizali velike uspehe širom nekadašnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << Jugoslavije. I danas, posle toliko godina, sa istim žarom izvode svoje stare, ali i nešto novije hitove, čiji su stihovi i borskoj publici bili dobro poznati.

“U Boru nismo odavno nastupali i radujemo se što ćemo se večeras, zajedno sa Boranima, podsetiti nekih starih hitova. Večeras je i prilika da publici najavimo i naš novi album, koji će uskoro izaći pod naslovom “Širom otvorenih očiju”, rekao je dobro raspoloženi Kiki.

Jedan od članova grupe “Piloti” je i Vladan Vučković Paja, gitarista i rođeni Boranin. Prema rečima frontmena ove grupe, upravo je to i razlog velike odgovornosti nastupiti pred Boranima, koji, sudeći prema ovacijama, svesrdno prate i poštuju rad svog nekadašnjeg sugrađanina.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.