Uhapšen zbog sumnje da je usmrtio pešaka i pobegao

Izvor: Blic, 02.Mar.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog sumnje da je usmrtio pešaka i pobegao

Policija je u Beogradu uhapsila M.M. (35) iz Prizrena zbog sumnje da je usmrtio pešaka u saobraćajnoj nezgodi u blizini Majdanpeka, i potom pobegao sa lica mesta, saopštila je danas Policijska uprava Bor.

Osumnjičeni se tereti da je kod Klokočevca u opštini Majdanpek, 24. februara oko ponoći, putničkim vozilom marke "fiat" oborio pešaka koji je podlegao povredama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Vozač je nakon saobraćajne nezgode napustio lice mesta, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku su utvrdili njegov identitet.

Po odobrenju osnovnog javnog tužioca u Negotinu, policija je osumnjičenom odredila meru zadržavanja do 48 sati.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN: Prizrenac osumnjičen da je usmrtio pešaka kod Majdanpeka

Izvor: Kurir, 02.Mar.2015

BOR - Policija je u Beogradu uhapsila M.M. (35) iz Prizrena zbog sumnje da je usmrtio pešaka u saobraćajnoj nezgodi u blizini Majdanpeka, i potom pobegao sa lica mesta, saopštila je danas Policijska uprava Bor...Osumnjičeni se tereti da je kod Klokočevca u opštini Majdanpek, 24. februara oko ponoći,...

Nastavak na Kurir...

Usmrtio pešaka i pobegao, uhapšen u Beogradu

Izvor: Bor030.net, 02.Mar.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su u Beogradu M. M. (1980) iz Prizrena, zbog postojanja osnova sumnje da je u saobraćajnoj nezgodi usmrtio pešaka i pobegao sa lica mesta...Osumnjičeni se tereti da je kod Klokočevca, opština Majdanpek, 24. februara oko ponoći, putničkim vozilom...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.