U subotu u Boru peti međunarodni Koper kup

Izvor: Bor030.net, 02.Mar.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu u Boru peti međunarodni Koper kup

Peti po redu Međunarodni plivački miting “Koper kup” (Copper cup) biće održan u subotu, 04. marta 2017. godine, na zatvorenim bazenima Sportskog centra u Boru.

Na tradicionalnom takmičenju koje organizuje Plivački klub Bor očekuje se oko 400 plivača iz zemlje i inostranstva.

Organizacija prethodnih godina je bila na vrhunskom nivou, a ljubitelji plivanja u Boru imali su priliku da uživaju u pravom spektaklu.

Takmičenja će se odvijati u >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << više starosnih kategorija i u različitim plivačkim disciplinama.

Za najuspšenije takmičake i takmičare predviđene su vredne nagrade – tri prvoplasirana takmičara u svakoj disciplini biće nagrađeni medaljama, a najbolji plivač i plivačica mitinga (zbir dva najbolja rezultata po FINA bodovima) dobijaju novčane nagrade.

Ceremonija otvaranja plivačkog kupa zakazana je za u 9.55, dok će prve trke početi u 10 sati.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.