U borskoj Flotaciji poginuo radnik iz Žagubice

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Apr.2017, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U borskoj Flotaciji poginuo radnik iz Žagubice

Radnik firme "AD Wood" iz Svilajnca, V.R. (32) iz Žagubice, poginuo je danas oko 12.30 sati kada je pao sa krova stare borske flotacije bakra, saopštila je preš služba RTB-a.Od teških povreda koje je zadobio prilikom pada, preminuo je odmah po prijemu u borsku bolnicu.

Prema dobijenim informacijama, V.R. je bio u stalnom radnom odnosu u svilajnačkoj firmi koja je za potrebe Rudnika bakra Bor bila angažovana na poslovima sanacije krova hale stare borske flotacije. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

Prema kazivanju očevidaca, u trenutku nesreće radnik se nalazio na krovu sa još trojicom kolega. Zašto je odvezao sigurnosni pojas, krenuo unazad i pao sa krova za sada nije poznato.

Razloge će utvrditi organi bezbednosti jer je uviđaj u toku.

U istom pogonu je 2012. godine poginula tehnolog Nevena N., koja se kretala zabranjenom zonom.

U oktobru prošle godine, radniku Flotacije P.P. (32) transportna traka je iščupala ruku na radnom mestu.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.