Izvor: Bor030.net, 07.Dec.2014, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina borske policije u okviru kampanje protiv nasilja nad ženama [NAJAVA]

U ponedeljak 8. decembra  sa početkom u 18 časova u Narodnoj biblioteci održaće se tribina Policijske uprave u Boru, u okviru međunarodne kampanje pod nazivom „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama”.

Foto ilustracija: change.org

Prema rečima nadležležnih u borskoj policiji,  cilj tribine je upoznavanje građana sa osnovnim pojmovima porodičnog nasilja, kao i predstavljanje rada državnih institucija i ustanova, preventivnih postupanja i aktivnosti koje policija i nevladine organizacije sprovode u cilju zaštite građana od svih oblika nasilja, pa i nasilja u porodici.

Tribina je otvorena za sve zainteresovane građane.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predstavljanje ''Nove srpske pripovetke'' u Kući kralja Petra

Izvor: Art-anima.com, 08.Dec.2014, 11:03

U okviru Projekta "Isidora nas sluša", u utorak 16. decembra 2014. godine s početkom u 18 časova, u Kući kralja Petra (Vase Pelagića 41, Beograd), biće održana književna tribina "Živela priča!" kroz predstavljanje antologije "Nova srpska pripovetka"...Učesnici tribine biće priređivač...

Nastavak na Art-anima.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.