Toplana: Uredno snabdevanje Bora toplotnom energijom

Izvor: Bor030.net, 03.Mar.2015, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toplana: Uredno snabdevanje Bora toplotnom energijom

Obaveštenje JKP “Toplana Bor” o isporuci toplotne energije za 3. mart 2015. godine.

Toplana uredno isporučuje toplotnu energiju, radnici toplifikacije su na terenu i otklanjaju nedostatke po prijavama. Kotlarnica Banjsko polje je u redovnom režimu rada, što znači bez zastoja, moguće intervencije se otklanjaju po prijavama korisnika.

Deo aktivnosti radnika toplane usmeren je na rešavanje problema korisnika daljinskog grejanja koji se sastoje od poslova >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << na zameni ventila, ozračnih slavina, sanaciji curenja grejnih tela (radijatora), rešavanje problema curenja vodomera i isporuke tople potrošne vode kao i proveru kvaliteta grejanja po zahtevima korisnika.

Topla potrošna voda u naselju Novi gradski centar isporučuje se u kontinuitetu 24 sata.

Pojedinačne reklamacije korisnici mogu uputiti na br.tel. 426-398 (za korisnike koji su bez grejanja kao i prijava curenja vode iz instalacija)

Prilikom poziva potrebno je navesti:

S poštovanjem,

JKP Toplana Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Januarski računi za grejanje biće korigovani

Izvor: NTV.rs, 03.Mar.2015

Januarski, pogrešno obračunati računi za grejanje biće korigovani i preračunati, odluka je gradske Toplane. Naime, do greške u računima je došlo jer se viša cena grejanja primenjuje od 1.januara, a račun za ovaj mesec obuhvata veći broj dana u decembru. Obzirom da utrošak toplotne energije...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.