Teškoće i dalje na rekama, ostali saobraćaj bez smetnji

Izvor: RTS, 18.Jan.2017, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teškoće i dalje na rekama, ostali saobraćaj bez smetnji

Situacija u drumskom, železničkom, vazdušnom i vodnom saobraćaju odvija se bez značajnih smetnji saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
Na Savi, Dunavu i Tisi i dalje je obustavljena plovidba zbog leda.
Ledolomac Greben" deluje u beogradskom sektoru između Pupinovog i Pančevačkog mosta, a brod „Bor" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je noćas stigao u beogradsku akvatoriju i danas su vršene pripreme za isplovljenje ka HE Đerdap 1.
Dva mađarska ledolomca Jektoro VI i Jektoro XI su uplovili u srpske vode radi urgentnog probijanja ledenog čepa kod Borovog sela.
Prema stanju na putevima u 7.00 sati, zabrana za šlepere i kamione važi i dalje na više putnih pravaca.

Na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na mostu u Peckoj, Pričević-Pecka kao i obustava saobraćaja zbog radova na mostu preko reke Likodre u Mestu Mojković, Krupanj-Gračanica.
Železnički saobraćaj na mreži pruga čiji je upravljač „Infrastruktura železnice Srbije" a.d. funkcioniše redovno, bez poremećaja i nema značajnih smetnji u funkcionisanju koje su uzrokovane nepovoljnim vremenskim uslovima.
Nema poteškoća u odvijanju robnog železničkog saobraćaja.
Kada je reč o vazdušnom saobraćaju, dežurne službe beogradskog aerodroma obezbeđuju nesmetano i bezbedno odvijanje avio-saobraćaja.
Na aerodromu "Konstantin Veliki" saobraćaj se odvija nesmetano i vremenski uslovi ne utiču na opslugu, prihvat i otpremu vazduhoplova, putnika i stvari, kao i rad ostalih službi.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.