Studenti iz Mađarske i Bugarske u poseti borskom fakultetu [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 08.Okt.2016, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti iz Mađarske i Bugarske u poseti borskom fakultetu [FOTO]

Studenti sa prestižnog Univerziteta Obuda iz Budimpešte i Univerziteta “Angel Kanchev” iz Rusea u Bugarskoj, posetili su u petak Tehnički fakultet u Boru, a u okviru letnje škole koju je katedra za menadžment organizovala posredstvom Rešica mreže.

Nakon završene letnje škole za studente master i doktorskih studija na temu: “Ecological Entrepreneurship: Innovation Management for Technical Products and Intellectual Property”, polaznici iz Mađarske i Bugarske iskoristili >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << su priliku da posete jedinu borsku visokoškolsku instituciju i upoznaju se sa njenim radom.

Tom prilikom, oni su sem objekata u sastavu fakulteta imali priliku da obiđu i minerološku zbirku, upoznaju se sa najnovijim izdanjima fakultetske biblioteke i prisustvuju promociji internacionalnog naučnog studentskog časopisa “Engineering management”.

Gosti su, takođe, obišli i borski kop, sam grad, zoološki vrt, Muzej rudarstva i metalurgije i upoznali se sa istorijom stare francuske rudarske kolonije.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.