Sa stadiona u Slatini ukradena creva i prskalice za zalivanje terena

Izvor: Bor030.net, 18.Maj.2015, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa stadiona u Slatini ukradena creva i prskalice za zalivanje terena

Nepoznati počinioci u noći između petka i subote, na stadionu OFK Slatina odneli su oko 120 metara creva i prskalice za zalivanje terena. Stadion će u ovim vrućim danima ostati nezaliven. Policija je izvršila uviđaj, a istraga je u toku.

Iako jedan od boljih fudbalskih terena u opštini Bor, pre nekoliko dana bio je na meti nepoznatih počinioca, gde je klubu iz Slatine načinjena velika materijalna šteta, otuđivanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << creva i prskalica za zalivanje terena.

Fudbalski teren u Slatini još uvek je u dobrom stanju, ali zbog visokih dnevnih temperature I dobrih drenažnih sistema na samom stadionu isti je potrebno svakodnevno zalivati kako bi opstao uprkos vrućim danima.

Naime iz Uprave kluba najavljuju brzo rešenje, kako ne bi pretrpeli veću štetu, od one koja ih je zadesila otuđenjem prskalica i creva na stadionu.

(Dragan Popaz, SrbijaSport)

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.