Izvor: HotSport.rs, 28.Mar.2015, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA SE DOGAĐA KAD ZVEZDA DOĐE U BOR: Sve mora da sija (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde (bar oni koji nisu u reprezentacijama Srbije) od danas se nalaze u Boru gde će odraditi mini pripreme pred nastavak borbe za šampionsku titulu.

Crveno-bele je u gradu rudnih bogatstava sačekalo kišovito vreme, ljubazni domaćin, ali i još nešto. Naime, povodom gostovanja šampiona Srbije, FK Bor je učinio sve da stadion u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tom gradu izgleda lepo. Tako je palo potpuno renoviranje o čemu svedoče i slike IST medije. POGLEDAJTE OVDE.
Na fotografiji se može videti stanje svlačionica od ranije, kao i njihov izgled sada. Primetna je ogromna razlika. Ipak, tu nije kraj problema za Borane, pošto je enterijer sređen, ali je krov propao, te postoji opasnost da se od obilnih kiša ovih dana uruši plafon i da voda uništi renovirano. Postoji obećanje da će odlaskom Zvezde iz Bora i taj problem biti rešen.
hotsport.rs  
The post ŠTA SE DOGAĐA KAD ZVEZDA DOĐE U BOR: Sve mora da sija (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.