SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD SAJMA: Mladić (26) teže povređen

Izvor: NaDlanu.com, 18.Dec.2014, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD SAJMA: Mladić (26) teže povređen

Muškarac star oko 26 godina je u saobraćajnom udesu, koji se dogodio oko 01.50 časova kod ulaza na sajam u Bulevaru Vojvode Mišića u Beogradu, zadobio prelom ključne kosti, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac je tom prilikom najverovatnije zadobio i prelom desnog ramenog zgloba, a prevezen je na VMA, rekla je Macura.

Saobraćajni udes se dogodio i oko 19.45 časova u Borskoj ulici 41, ali je tom prilikom muškarac star oko 32 godine kao pešak zadobio >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << samo lakšu povredu grudnog koša, pa nije ni vožen u bolnicu, istakla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do šest časova obavila 108 intervencija od kojih 19 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 312 intervencija od kojih 73 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se od hroničnih bolesnika obraćale gotovo sve vrste bolesnika, među kojima astmatičari i osobe sa akutnim koronarnim sindromima i malignitetima, navela je Macura.

Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.