Rukometašice Bora pobedom otvorile prolećnu sezonu prvenstva

Izvor: Bor030.net, 24.Mar.2016, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Bora pobedom otvorile prolećnu sezonu prvenstva

Na startu sezone savladan Požarevac.

Rukometašice Bora odigrale su juče prvu utakmicu prolećnog dela prvenstva. U okviru 10. kola Super B lige Srbije, borske rukometašice su ugostile trećeplasiranu ekipu iz Požarevca i savladale je rezultatom 30:24.

U prvom poluvremenu, domaćin se nije snašao usled nervoze i pritiska gostujuće ekipe koja je agresivnije započela igru. Do samog kraja prvog poluvremena bilo je neizvesno, ekipe su se smenjivale u vođstvu, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << bi se prvi deo igre završio golom prednosti za gostujuću ekipu. (13:12)

Ipak, drugo poluvreme je bilo znatno bolje i uspešnije za ekipu Bora. Rukometašice Bora su se nakon pauze u igru vratile spremnije i sa večom željom za pobedom. Već u 41. minutu igre, Boranke su napravile prednost od pet golova, koju protivnice nisu uspele da smanje do kraja igre, a krajnji rezultat postavila je Stankovski Sara u poslednjim sekundama meča.

Na utakmici je briljirala Milica Novaković, sa devet postignutih golova za domaću ekipu, dok je za igrača utakmice proglašen golman ekipe Bora, Marijana Ilić. Kod gostiju najefikasnija je bila Milica Đorđević.

To je jedina ekipa koja je dosad uspela da porazi prvoplasirani “Junior” iz Beograda. Starija je i iskusnija ekipa od nas, imaju spori ritam igre, a mi smo ipak da nam na početku nametnu taj ritam. Kasnije, sve je došlo na svoje mesto i rezultat je bio dobar. Mogao je da bude i ubedljiviji, ali zadovoljni smo i sa šest golova razlike, rekao je trener ekipe ŽJRK “Bor RTB”, Zoran Barbulović.

Naredna dva kola, borska ekipa gostovaće u Novoj Pazovi, ekipi od koje je poražena na domaćem terenu u jesenjem delu prvenstva, i u Svilajncu, ekipi koja je poslednja na tabeli.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Borske rukometašice bolje od Požarevca 30:24

Izvor: MC Bor, 25.Mar.2016, 13:43

25.mart.Bor. Tekst i foto : S.Ranđelović. ŽJRK BOR – ŽRK POŽAREVAC 30:24 (12:13). ŽJRK BOR: Ilić Marijana, Velinović, Jevtov, Petrović, Mihajlović 3, Kostić 4, Stankovski 3, Simonović 4, Nikolov, Ilić Milica, Veljković 2, Radević, Milić 5, Redžeplar, Novaković 9, Simić.. ŽRK POŽAREVAC:...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.