Rasvetljena serija krađa, uhapšen razbojnik iz okoline Bora

Izvor: Bor030.net, 08.Apr.2016, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasvetljena serija krađa, uhapšen razbojnik iz okoline Bora

Pripadnici Policijske uprave u Boru rasvetlili su seriju teških krađa i razbojništvo, a za izvršenje ovih krivičnih dela tereti se A. T. (1995) iz okoline Bora, kome je određeno zadržavanje do 48 sati.

Osnovano se sumnja da je A. T. na teritoriji opštine Bor obio pet automobila i pravoslavnu crkvu, iz kojih je odneo vredne stvari, kao i da je, uz pretnju pištoljem, od radnice menjačnice oteo novac u iznosu od 100.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << dinara i 425 evra. Pretresom domaćinstva osumnjičenog pronađena je i oduzeta manja količina biljne materije nalik na marihuanu.

Nakon isteka zadržavanja, osumnjičeni će uz krivične prijave biti predat nadležnom tužilaštvu.

(PU Bor)

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Uhapšen zbog sumnje da je opljačkao menjačnicu

Izvor: Večernje novosti, 08.Apr.2016

BOR – Borska policija uhapsila je A.T. (21) iz okoline Bora zbog osnovane sumnje da je opljačkao menjačnicu “Alfa” iz koje je preteći radnici da će je ubiti pištoljem radnici odneo 100.000 dinara i 425 evra. Ovaj razbojnik se tereti i da je opljačkao pravoslavnu crkvu u Šarbanovcu iz koje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.