Premijera nove pozorišne predstave borskih gimazijalaca uskoro na dar sugrađanima [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 14.Mar.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera nove pozorišne predstave borskih gimazijalaca uskoro na dar sugrađanima [NAJAVA]

Nakon uspešne premijere Nušićevog komada “Dr” i nekoliko ponovljenih repriza, učenici gimnazije “Bora Stanković” predstaviće se borskoj publici izvedbom moderne predstave u predstavi pod naslovom “Iza kulisa”. 

“Iza kulisa” je svojevrsna oda pozorištu i teatarskim ljudima, budući da se radi o predstavi u predstavi, koja prikazuje kako dešavanja na samoj sceni, tako i život glumaca onda kada ne igraju svoje pozorišne uloge.

Premijera ove predstave >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << zakazana je za 20. mart 2017. godine sa početkom u 19 sati u sali Muzičke škole “Miodrag Vasiljević” u Boru.

Uloge tumače učenici: Anja Stanojković, Branko Maljković, Milena Miladinović, Nemanja Stanojević, Milica Šainović, Aleksandra Vladić i Bojana Petković, a uloga reditelja pripala je Sandri Živković, profesorki srpskog jezika i književnosti u ovoj školi i idejnom tvorcu predstave.

Ulaz je slobodan.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.