Poginuo dok je krao bakar

Izvor: RTS, 24.Apr.2014, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo dok je krao bakar

Dok je pokušavo da ukrade bakar iz flotacije RTB-a Emrana A. iz Bora ubila je struja, javlja Beta. Policija uhapsila njegove saučesnike.

Jednog meštanina Bora ubila je struja dok je danas pokušavao da iz flotacije RTB Bor ukrade bakar, potvrđeno je za agenciju Beta u policiji.

Prema istom izvoru, stradao je Emran A. (24).

Policija je uhapsila saučesnike u pokušaju krađe, Emrana R. (25), Aladina S. (25), Dragana M. (28), Ferdija A. (26), Silvestera K. (21), i jednu osobu bez dokumenata.

Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOR: Ubila ga struja dok je krao bakar

Izvor: Kurir, 24.Apr.2014

Policija je uhapsila saučesnike u pokušaju krađe, Emrana R. (25), Aladina S. (25), Dragana M. (28), Ferdija A. (26), Silvestera K. (21), i jednu osobu bez dokumenata..BOR - Jednog meštanina Bora ubila je struja dok je danas pokušavao da iz flotacije RTB Bor ukrade bakar, potvrđeno je u policiji...Stradao...

Nastavak na Kurir...

Muškarac poginuo u požaru, mladića ubila struja

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2014

BEOGRAD - Stariji muškarac poginuo je u požaru u stanu u Beogradu, a dvadesetčetvorogodišnjeg mladića ubila je struja dok je pokušavao da ukrade bakar iz Rudioničko-topioničarskog basena Bor.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.