Peti Međunarodni salon digitalne fotografije “Čovek i rad” [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 07.Dec.2014, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peti Međunarodni salon digitalne fotografije “Čovek i rad” [NAJAVA]

U sali borske Muzičke škole “Miodrag Vasiljević”, u ponedeljak, 8. decembra, biće održan tradicionalni međunarodni salon digitalne fotografije “Čovek i rad” u organizaciji “Foto kluba Bor”.

Nа ovogišnjem konkursu koji je imao četiri teme – čovek i rad, žurnalistika, slobodna crno-bela i slobodna u boji odazvalo se 266 аutorа iz 51 zemаljа. Oni su ukupno prijavili 3476 fotografija.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << />Žiri je odabrao 1.020 fotografija koje biti prikazane publici.

Peti međunarodni salon fotografija “Čovek i rad″ organizovao je “Foto klub Bor” u saradnjim sa Centrom za kluturu Opštine Bor, a pod patronatom “Foto saveza Srbije ” i “Međunarodnog saveza fotografske umetnosti (FIAP)”.

Otvaranje mulitimedijalne izložbe je zakazano za 19 časova.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.