Pešaka udario autobus, na mestu preminuo

Izvor: Vesti-online.com, 29.Maj.2015, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešaka udario autobus, na mestu preminuo

Autobus na liniji 48 u Beogradu oborio je pešaka u Borskoj ulici na Miljakovcu. Muškarac star oko 70 godina preminuo je na licu mesta.

U "Beobusu" potvrdili su da je reč o njihovom vozilu.

- Uviđaj je u toku, prema prvim informacijama vozač je izlazio iz stajališta, ali još ne možemo sa sigurnošću da kažemo kako je došlo do kontakta. Prema rečima vozača pešak je pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza. Vozilo je mlado, prošlo je sve tehničke provere, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vozač je srednjih godina i kod nas je zaposlen duže vreme - rekao je Drago Tošić iz "Beobusa".

Policija je trenutno na uviđaju i uzima izjave od brojnih očevidaca. Prema još nepotvrđenim informacijama, nesreća se, verovatno, ipak dogodila na pešačkom prelazu.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća u Beogradu, poginuo pešak

Izvor: RTS, 29.Maj.2015

. Na Miljakovcu poginuo stariji muškrac, koga je udario autobus na liniji 48, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.