Palilula: Ljubitelji oldtajmera uživali u izložbi

Izvor: Blic, 25.Jul.2014, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palilula: Ljubitelji oldtajmera uživali u izložbi

Ljubitelji oldtajmera mogli su danas da vide 15 modela koji su sa platoa Neše Leptira kod Ustanove kulture Palilula krenuli danas ka Borskom jezeru.

Oldtajmeri su bili parkirani ispred UK Palilula

Oldtajmeri, među kojima su "mercedes" 170 iz 1951. godine, "jaguar" iz 1953. godine Zoltana Tota iz Mađarske, "kapri" iz 1964. godine, "bjuik", "volvo", "amazon", "austin", "hily", "pagoda" i ostali kretali su se putevima Srbije do Borskog jezera, gde je kasnije ponovo održana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njihova izložba.

Poželevši učesnicima revije srećan put, predsednik opštine Palilula Stojan Nikolić je rekao da mu je drago što je baš UK Palilula izabrana za početnu poziciju ove lepe i atraktivne revije, kao i da je uživanje gledati izložene stare, prelepe automobile.

- Ovi automobili imaju veliku vrednost, a za njihove vlasnike svakako su neprocenjivi, jer očigledno imaju puno ljubavi i volje za njih - rekao je Nikolić.

Gosti revije su vlasnici oldtajmera iz Mađarske i Nemačke.

- Ova vozila imaju istorijski značaj po međunarodnim kriterijumima - rekao je Miloš Mirković, sekretar Sportskog auto moto saveza Beograda.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.