POZNATI SNIMAJU NA JEZERU: Traže se statisti za dugometražni film

Izvor: Bor030.net, 26.Apr.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATI SNIMAJU NA JEZERU: Traže se statisti za dugometražni film

Prema dopisu koji smo dobili, početkom maja meseca, na Borskom jezeru, snimaće se jedna od scena za dugometražni film “Saga o tri nevina mladića”, sa poznatim glumcima iz čitave bivše Jugoslavije. Tom prilikom raspisan je kasting za mladiće i devojke, a snimaće se na bazenu hotela “Jezero”.

Još jednom su domaće filmadžije uočile mogućnosti koje predeli oko Bora pružaju za snimanje. “Saga o tri nevina mladića” novi je u nizu projekata domaće kinematografije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << koji nije zaobišao grad bakra.

Kako iz produkcije ističu, za statiste su potrebni vrlo lepo građeni mladići i devojke, od 18 do 25 godina, i to za snimanje scene na bazenu, pri čemu bi snimanje, prema rečima predstavnika produkcije, Milene Cvetkovske, trajalo maksimalno 4 sata.

U ovoj komediji učešće su već uzeli neki od najpoznatijih glumaca, poreklom skoro iz svih krajeva bivše Juge, među kojima su: Momčilo Otašević, Ljubomir Bulajić, Slavko Sobin, Luka Raco, Zoran Cvijanović, Eva Ras, Danica Maksimović, Danilo Babović i mnogi drugi.

Sam datum snimanja je 6. maj, a prijave bi trebalo poslati do 1. maja na mejl: milenac@ptt.rs i milena@telic-studios.com, i to sa sledećim obaveznim podacima: ime i prezime, e-mail, broj telefona i fotografije cele figure (po mogućstvu u kupaćem kostimu).
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.