Opština Bor podelila paketiće najmlađim sugrađanima

Izvor: Bor030.net, 01.Jan.2017, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opština Bor podelila paketiće najmlađim sugrađanima

U okviru novogodišnjih akcija Opština Bor je obradovala svoje najmlađe sugrađane paketićima i zanimljivim programom.

Lokalna samouprava je pripremila ukupno 550 paketića u vrednosti od 700.000 dinara, od kojih su neki podeljeni u novogodišnjim akcijama, a ostali će “obogatiti” Božićne praznike.

Decu i osobe sa intelektualnim smetnjama u dnevnom boravku “Mozaik” Opština je obradovala paketićima >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << kojima se oni uvek raduju. Humanitarnom akcijom podeljeno je tridesetak paketića korisnicima koji borave u ovom centru.

Takođe, za najmlađe je uoči Nove godine priređena i “Novogodišnja bajka” na platou Doma kulture, u organizaciji Centra za kulturu, gde je Deda Mraz podelio 300 paketića.

U sklopu “Novogoišnje bajke” Turistička organizacija Bor priredila je i novogodišnji bazar gde su mogli da se kupe suveniri, rukotvorine i novogodišnji ukrasi.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.