Odloženo suđenje borskom novinaru, tužioci nisu došli

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo suđenje borskom novinaru, tužioci nisu došli

U opštinskom sudu u Boru danas je odloženo suđenje novinaru portala bor-sve.net, Ljubiši Marinkoviću, koga su za krivično delo uvrede privatno tužili predsednik Opštine Živorad Petrović, direktor Javnog preduzeća za stambene usluge Goran Petrović i načelnica opštinske uprave Ljubinka Jelić.

Suđenje je odloženo za septembar jer danas u sud nisu došli privatni tužioci, svi uz obrazloženje da su sprečeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
"Činjenica da se niko nije pojavio, govori u prilog da žele da se proces prolongira", rekao je Beti Marinkovićev advokat Dragan Lazaravić iz Kragujevca.

Protiv Marinkovića su podnete tri krivične prijave zbog tri teksta na portalu, od kojih je jedan "Braća Petrovići trče počasni krug".

Posle serije kritičkih tekstova-komentara njemu je otkazan ugovor o zakupu kancelarija u kojima je redakcija bila skoro jednu deceniju. Vlasnik tih kancelarija je javna ustanova Centar za kulturu Opštine Bor.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.