Nevreme u Boru: Vetar lomio stabla

Izvor: Bor030.net, 25.Jul.2017, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme u Boru: Vetar lomio stabla

Obilne kišne padavine i snažan vetar pogodili su jutros Bor i okolinu. Kiša je ometala saobraćaj, dok je vetar lomio delove stabala.

U Kestеnovoj ulici se pod silinom vetra odlomio deo stabla koji je pao na kolovoz. Srećom niko od prolaznika nije povređen, a nije zabeležena ni materijalna šteta.

Kestenovu je tokom jutarnih sati posetio i predsednik opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << Bor, Aleksandar Milikić, kako bi se na licu mesta uverio u posledice nevremena.

Radnici JKP “3. oktobar” su odlomljene delove stabla uklonili sa kolovoza kako bi se saobraćaj u ovoj gradskoj ulici normalizovao.

Problema zbog kiše i vetra bilo je i u drugim delovima grada. U jednom trenutku, ulice su postale korita bujičnih potoka, kojima se u niže delove grada sjurila veća količina vode, zemlje i kamenja.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.