Maloletnica iz Bora uhapšena zbog marihuane i spida

Izvor: Bor030.net, 10.Nov.2016, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnica iz Bora uhapšena zbog marihuane i spida

Borska policija je u jednom stanu u Boru, kod sedamnaestogodišnje devojke, pronašla oko 11 grama marihuane i 8,37 grama opojne droge spid.

Po nalogu Višeg tužilaštva, protiv osumnjičene biće podneta kriviča prijava u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojih droga, saopštila je Policijska uprava u Boru.

(PU Bor)
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maloletnica iz Bora “valjala” drogu, pa dolijala: Policija pronašla marihuanu, spid i RUČNU BOMBU

Izvor: Telegraf.rs, 10.Nov.2016

Boranka (17) iz Bora uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Protiv nje će biti podneta kriviča prijava u redovnom postupku...Kako Telegraf saznaje, borski policajci su u jednom stanu u Boru kod maloletnice pronašli oko...

Nastavak na Telegraf.rs...

Zapenjene bomba i droga u policijskim akcijama

Izvor: RTS, 11.Nov.2016, 14:39

Policija u Boru i Negotinu oduzela je, u dve odvojene akcije tokom noći, ručnu bombu, 87 grama marihuane i 8,37 grama opojne droge spid. . U jednom stanu u Boru je kod sedamnaestogodišnje devojke pronađeno oko 11 grama...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.